Accommodatie Ameland

Maak kennis met Hidde Dirkse Kat of beklim de markante vuurtoren Bornrif! Kies voor een accommodatie op Ameland en u wordt ondergedompeld in de geschiedenis en cultuur van dit mooie eiland. Op een Waddeneiland is er voor ieder wat wils: de ontspannen vakantieganger ligt lekker op het strand en de actieve reiziger zoekt het avontuur op en gaat kitesurfen of strandzeilen. Wie de lokale historie wil leren kennen kan bij de verschillende rijksmonumenten en musea terecht. Een accommodatie op Ameland is de basis voor een topvakantie. Boek uw huisje bij Waddenvakantiehuizen!

Luxe accommodatie Ameland

Als u op zoek bent naar een luxe accommodatie op Ameland, zit u goed bij Waddenvakantiehuizen. Onze vakantiehuisjes op Ameland zijn voorzien van alle gemakken die u gewend bent van thuis, zoals een compleet ingerichte keuken en flatscreen tv. Bovendien vindt u bij ons appartementen die onderdeel zijn van een resort. Hier kunt u gebruikmaken van extra faciliteiten, zoals een zwembad en sauna. Verwen uzelf met een luxe accommodatie op Ameland!

Accommodatie Ameland Hollum

U komt in aanraking met de levendige geschiedenis van het eiland als u een accommodatie op Ameland bij Hollum boekt. In dit mooie dorpje staan prachtige commandeurswoningen uit de 17e en 18e eeuw. Ook de bijzondere rood met witte vuurtoren bevindt zich vlakbij het pittoreske Hollum. Natuurlijk zijn er tevens verschillende gezellige restaurants waar u heerlijk uit eten kunt gaan. Boek uw accommodatie op Ameland bij Hollum bij Waddenvakantiehuizen.

Accommodatie Ameland Nes

Naast Hollum kunt u ook kiezen voor een accommodatie op Ameland bij Nes. Dit is een wat groter dorp dat hetzelfde oude karakter heeft met de commandeurswoningen, maar ook voorzien is van een modern winkel- en uitgaanscentrum. Dit maakt uw vakantie op Ameland gevarieerd en vol van zowel cultuur en geschiedenis als vermaak en goed voedsel. Bekijk ook eens onze last minutes naar Ameland voor een aantrekkelijke aanbieding. U vindt zeker een accommodatie op Ameland bij Nes voor een scherpe prijs!