Bungalow Ameland

Ziet u het al voor u? U stapt in Holwerd op de boot en ruikt onderweg al de heerlijke zilte zeelucht. Dan komt u aan bij uw bungalow op Ameland waar u voorzien bent van alle gemakken van thuis. U geniet met uw familie of vrienden van het heerlijke weer, de weidse stranden en de prachtige natuur op het eiland. Boek vandaag nog uw bungalow op Ameland bij Waddenvakantiehuizen en uw droomvakantie kan beginnen! Wij zorgen voor een comfortabel verblijf.

Bungalow huren Ameland

Een groot voordeel van een bungalow huren op Ameland is de vrijheid en de privacy. U heeft een eigen huisje met een tuin waar u lekker buiten kunt zitten. Er is genoeg ruimte om te parkeren en ook een huisdier is meestal toegestaan. De specifieke informatie over elk Ameland vakantiehuis vindt u eenvoudig online. Naast een bungalow huren op Ameland kunt u bij ons ook terecht voor een appartement, landhuis of villa. Zo is er altijd een accommodatie die past bij uw wensen!

Luxe bungalow Ameland

U geniet van een ontspannen vakantie in een luxe bungalow op Ameland. De accommodaties van Waddenvakantiehuizen zijn modern ingericht met onder andere vloerverwarming en slaapkamers met aparte badkamers. De verblijven zijn ook voorzien van een compleet ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, oven en grote koelkast. Verwen uzelf en uw vrienden of familie met een luxe bungalow op Ameland. Ook een last minute naar Ameland is mogelijk. Houd onze website in de gaten voor aanbiedingen!