Nationale Reddingbootdag

Als de nood het hoogst is, is de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij nabij! Deze particuliere stichting zet zich in voor de veiligheid van mensen en schepen die zich langs de Nederlandse kust bevinden. Tijdens de Nationale Reddingbootdag komt u alles over het belangrijke werk van de vrijwilligers te weten! Bij een ontspannen bezoek aan Ameland mag u dit boeiende evenement dan ook niet overslaan. Zeker niet als u meerdere dagen op dit schitterende Waddeneiland wilt verblijven. Boek uw comfortabele accommodatie bij Waddenvakantiehuizen om de jaarlijkse Nationale Reddingbootdag niet te missen!

Nationale Reddingbootdag Ameland

Aan diverse kusten wordt jaarlijks de Nationale Reddingbootdag georganiseerd. Ameland vormt hierop geen uitzondering. Zie de boten van de KNRM en hoor de verhalen van de vrijwilligers. Bent u donateur? Dan mag u zelfs een tochtje maken op de reddingboot Anna Margaretha! Uiteraard is meevaren onder voorbehoud; mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan hebben onze redders de boot nodig voor hun belangrijke missie. Desondanks is de Nationale Reddingbootdag op Ameland een evenement om nooit meer te vergeten.

Nationale Reddingbootdag Ballum

Kom tijdens de Nationale Reddingbootdag naar Ballum voor uitgebreide informatie over het werk van de KNRM! Het reddingstation aan de Ballumerbocht houdt van 10:00 uur tot 16:00 uur open dag, waarbij u de kans heeft om de vrijwilligers het reddingsvest van het lijf te vragen. Ook kunt u uitgebreid kennis maken met de werkzaamheden van deze belangrijke stichting. Uw vakantie op Ameland is niet compleet als u de Nationale Reddingbootdag in Ballum overslaat. Dankzij het brede bungalow aanbod van Waddenvakantiehuizen hoeft dit ook niet!

Nationale Reddingbootdag bijwonen

Wilt u de spectaculaire Nationale Reddingbootdag bijwonen? Boek dan ruim van tevoren uw vakantiewoning! Mocht er niet veel tijd meer zijn voordat het evenement plaats gaat vinden, dan is een last minute naar Ameland bij ons ook mogelijk. U kunt hoe dan ook op Ameland een huisje uitkiezen dat aan al uw voorwaarden voldoet. Denk hierbij aan de ligging van de woning maar ook aan de gemakken waarvan u voorzien wordt. U doet er verstandig aan een woning in Ballum te kiezen; met het reddingstation op loopafstand wordt de Nationale Reddingbootdag bijwonen zo een makkie!