Overnachten op Ameland

Geniet van het ware eilandgevoel door te overnachten op Ameland. Dat doet u bij Waddenvakantiehuizen in een aantrekkelijk geprijsd appartement of bungalow. U bent daarnaast van alle gemakken voorzien in een luxe landhuis of villa. Bekijk welk Ameland vakantiehuis het beste past bij uw wensen en boek eenvoudig online. Zo geniet u binnenkort met uw familie of vrienden van de uitgestrekte stranden en weidse uitzichten op één van de mooiste eilanden van Nederland!

Overnachten op Ameland Nes

Wilt u graag overnachten op Ameland nabij Nes, Hollum, Ballum of Buren? Dat kan bij Waddenvakantiehuizen! Wij hebben verschillende accommodaties in de buurt van één van deze gezellige dorpjes. Zo doet u gemakkelijk even de dagelijkse boodschappen, gaat u shoppen in de knusse winkels of lekker eten in een restaurant. Door te overnachten op Ameland nabij Nes, Hollum, Ballum of Buren zit u altijd op loopafstand van voorzieningen, strand en natuur!

Voordelig overnachten op Ameland

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u voordelig overnachten op Ameland. U bekijkt onze prijzen gelijk online, deze gelden voor een periode van zeven nachten startend op een maandag of vrijdag. Heeft u een afwijkende aankomst- of vertrekdag of wilt u boeken voor een afwijkende periode? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij verzorgen graag een voorstel op maat zodat u voordelig kunt overnachten op Ameland. Dat is de service van Waddenvakantiehuizen!

Huisjes Ameland

Omdat wij gevestigd zijn op het eiland zelf, weten wij de mooiste huisjes op Ameland voor u te vinden! Of u nu een last minute vakantie wilt boeken of alleen een weekendje weg wilt op de Waddeneilanden, wij kunnen u altijd helpen aan een vakantiehuis op Ameland dat volledig aan uw wensen voldoet.