Overnachting Ameland

Slechts een dagje heen en weer terug is niet genoeg om de Waddeneilanden echt mee te maken. Een overnachting op Ameland via Waddenvakantiehuizen biedt daarom vele opties om uw verblijf te verlengen en aangenaam te maken! Bekijk op het aanbod huizen de mogelijkheden om voor een nacht, weekend, midweek of week een comfortabele accommodatie te huren zodat u het eiland eens goed kunt gaan verkennen. Tip: het uitzicht vanaf vuurtoren Bornrif is prachtig en wilt u niet missen! Verschillende soorten appartementen, zoals bungalows, vakantiewoningen en villa’s, zijn bij ons te reserveren voor een overnachting op Ameland.

Overnachting Ameland Nes

Stap op de veerboot om te vertrekken naar uw bestemming voor een overnachting op Ameland! Is Nes uw eindpunt? Hier bevindt zich één van de vele beschermde dorpsgezichten die Friesland rijk is. Bezoek de beroemde klokkentoren die al sinds 1664 dienst doet of geniet van een blik over het landschap vanaf de uitkijktoren van het Natuurcentrum Ameland. Heeft u uw koffers al gepakt en uw huisje geboekt? Dan kan de voorpret voor uw overnachting op Ameland in Nes beginnen.

Overnachting Ameland met hond

Natuurlijk wilt u dat uw trouwe viervoeter u vergezelt wanneer u vakantie op Ameland gaat vieren. Dat is geen probleem! In sommige woningen van Waddenvakantiehuizen behoort een overnachting op Ameland met uw hond tot de mogelijkheden. Zo kunt u gezellig samen door de Hollum of één van de andere pittoreske dorpen en in het adembenemende natuurgebied het Oerd gaan wandelen. In de beschrijvingen van de woningen staat duidelijk aangegeven waar wel of geen huisdieren zijn toegestaan. Zo kunt u eenvoudig voor uw overnachting op Ameland een huisje huren en met uw hond dit Waddeneiland ontdekken!

Overnachting Ameland 6 personen

Gaat u niet alleen op vakantie? Dan kunt u bij Waddenvakantiehuizen kiezen voor een overnachting op Ameland met 6 personen. Ook meer of minder gasten zijn uiteraard mogelijk. Om extra voordelig uit te zijn, kunnen we u als groep een last minute voor Ameland zeker aanbevelen! Onze website laat per woning duidelijk zien welke voorzieningen – zoals terras, parkeergelegenheid en gratis wifi – aanwezig zijn. Zo selecteert u altijd de juiste woning als u een overnachting op Ameland met 6 personen boekt in Hollum, Nes, Buren of Ballum!