Rôggefeest Ameland

Doorgaans is Nes gewoon Nes. Maar op de eerste vrijdag van augustus is het dorp het toneel van het Rôggefeest op Ameland! Dit is een straattheater dat al vele jaren gehouden wordt. Van het organiseren van een dagje vermaak voor toeristen keerde het al snel terug als jaarlijks fenomeen waar vele bezoekers op afkomen. Het evenement baseert zich qua naam dan ook op de ontspanning met een drankje en versnapering na het binnenhalen van de roggeoogst. Natuurlijk is het Rôggefeest op Ameland vandaag de dag veel meer dan dat; komt dat zien!

Rôggefeest Nes Ameland

Wilt u volop getuige zijn van het spraakmakende Rôggefeest in Nes? Dan is op Ameland een huisje huren altijd een verstandige keuze. Op Waddenvakantiehuizen vindt u vele verschillende accommodaties die u bijvoorbeeld kunt boeken vanaf de dag voor het grootse evenement. Zo weet u zeker dat u niets hoeft te missen! Bovendien doet u er verstandig aan om ruim van tevoren te boeken, aangezien het Rôggefeest in Nes op Ameland elk jaar weer heel populair is.

Rôggefeest Ameland programma

Bent u benieuwd wat er allemaal te zien en te beleven is tijdens het Rôggefeest op Ameland? In het programma staat dit nauwkeurig aangegeven. Ook de exacte locaties van alle acts worden hierin vermeld. De programmering wordt uitgegeven in de vorm van een boekje, maar is ook te vinden op de officiële website van het Rôggefeest op Ameland. Om van het programma niets te missen, wordt een aansluitende vakantie op Ameland zeer aanbevolen! Zowel voor, tijdens als na het festival is er namelijk genoeg te beleven. Het hele jaar door kunt u prachtige fietstochten maken over het eiland en worden er allerlei creatieve workshops georganiseerd. Ook het adembenemende uitzicht vanaf vuurtoren Bornrif wilt u niet missen!

Rôggefeest Ameland overnachting

Maak het gehele Rôggefeest op Ameland mee door een overnachting te boeken bij Waddenvakantiehuizen! We benadrukken nogmaals dat het slim is om vooraf te boeken, hoewel u geluk kunt hebben met een last minute. Het festival gaat door tot in de kleine uurtjes, waarna u wel rust kunnen gebruiken. Gelukkig bieden wij vele aan accommodaties aan, waardoor aansluitend op het Rôggefeest op Ameland een overnachting mogelijk is! Neem ons ruime aanbod door en selecteer een huisje dat aan al uw voorkeuren voldoet.