Vakantiewoning Ameland

Maak gebruik van ons overzichtelijke aanbod wanneer u uw vakantiewoning op Ameland gaat boeken! Ons overzichtelijke aanbod laat precies zien welke voorzieningen en welke huizen aanwezig zijn en voor hoeveel personen een accommodatie geschikt is. Vanuit deze comfortabele basis kunt u dit prachtige eiland volop gaan ontdekken door Hollum en de andere dorpen te bezoeken en hun geschiedenis te leren kennen. Ook aan prachtige uitzichten zal het u tijdens uw verblijf niet ontbreken! Door uw comfortabele vakantiewoning op Ameland te boeken, zult u het Waddeneiland hoogstpersoonlijk meemaken.

Vakantiewoning Ameland huren

Wilt u helemaal voor uzelf of gezellig met meerdere personen een vakantiewoning op Ameland huren? Dan bent u bij Waddenvakantiehuizen helemaal aan het juiste adres! Uw vakantie op Ameland is immers pas compleet als u geschikte accommodatie heeft gevonden. Wilt u bijvoorbeeld graag op loopafstand verblijven van Het Oerd, het schitterende natuurgebied ten noorden van Buren? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden wanneer u besluit om uw knusse vakantiewoning op Ameland te huren bij Waddenvakantiehuizen.

Vakantiewoning Ameland Nes

Wandel rond in het beschermde dorpsgezicht waar uw vakantiewoning op Ameland in Nes deel van uitmaakt! Hier vindt u onder andere De Phenix, de beroemde korenmolen die in 1880 werd gebouwd ter vervanging van zijn afgebrande voorganger. Ook een bezoekje aan de uitkijktoren van het Natuurcentrum, dichtbij uw vakantiehuisje op Ameland gelegen, is zeer de moeite waard. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over grote delen van het eiland. Misschien ziet u zelfs uw vakantiewoning op Ameland in Nes wel terug!

Vakantiewoning Ameland met hond

Natuurlijk kunt u uw trouwe viervoeter niet achterlaten als u er een paar dagen tussenuit gaat. Dat is bij Waddenvakantiehuizen geen enkel probleem. In ons ruime aanbod vindt u namelijk eenvoudig een vakantiewoning op Ameland waar u met uw hond van harte welkom bent. Zo kunt u samen de prachtige en aan geschiedenis rijke omgeving verkennen van Nes, Ballum en de plek waar vroeger het inmiddels ‘verdronken’ dorp Sier lag. Boek daarom een last minute naar Ameland om van de vele voordelen van onze woningen te profiteren. U zult merken dat u zich in een vakantiewoning op Ameland met uw hond helemaal thuis gaat voelen!