Waddeneilanden vakantie

U stapt in Holwerd op de boot en uw Waddeneilanden vakantie kan beginnen! Tijdens de zomer vaart de boot ongeveer één keer per uur, heen en terug. Let op! De laatste boot van Ameland naar Holwerd vertrekt al om 7 uur ‘s avonds. Als u toch de spectaculaire zonsondergang wilt zien en het avondleven meemaken op dit mooie eiland, kunt u het beste een huisje huren bij Waddenvakantiehuizen. Bij ons geniet u van een ontspannen Waddeneilanden vakantie in een huisje voorzien van alle gemakken!

Waddeneilanden vakantie last minute

U geniet nog meer van uw Waddeneilanden vakantie met een last minute van Waddenvakantiehuizen. Zo verblijft u op dit mooie eiland zo lang als u wilt voor een scherpe prijs. Onze last minutes naar Ameland vindt u eenvoudig online. Uw auto is welkom op Ameland, maar u kunt ook de bus of taxi nemen, of een fiets huren. Het is zelfs mogelijk om met de bus naar de lancering van de paardenreddingboot te gaan tijdens uw Waddeneilanden vakantie. Met een last minute wordt uw vakantie op Ameland voordelig!

Waddeneilanden vakantie met hond

Wilt u graag naar de Waddeneilanden op vakantie met uw hond? Dat is geen probleem bij Waddenvakantiehuizen! U vindt bij ons verschillende Ameland huisjes waar huisdieren zijn toegestaan. En Ameland zelf is ook ingespeeld op uw trouwe viervoeter; er bevindt zich een dierenarts in het dorp Nes, voor het geval dat. Ga lekker met het beestje wandelen door de duinen en geniet daarnaast samen van de authentieke dorpsgezichten. Helemaal mooi aan een Waddeneilanden vakantie met uw hond; het beestje mag lekker los rondrennen en spelen op het strand. Wat wilt u nog meer?

Waddeneilanden vakantie huisje

U heeft alle vrijheid voor het ontdekken van de Waddeneilanden vanuit uw vakantie huisje. Bij Waddenvakantiehuizen vindt u alles van een appartement voor 1 of 2 personen tot een groot vakantiehuis op Ameland voor een groep. U kunt ook prima uw elektrische auto of fiets meenemen; er bevinden zich hiervoor namelijk meerdere oplaadpunten verspreid over het eiland. Op Ameland staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Proef de sfeer op de Waddeneilanden vanuit uw vakantie huisje. Boek online bij Waddenvakantiehuizen!