Over Waddenvakantiehuizen

Sinds 2015 ondersteunen wij (Lars & Judith) eigenaren van vakantiewoningen en appartementen bij het verhuren en beheren van hun woning. Anno 2022 verhuren wij via Waddenvakantiehuizen.nl verschillende accommodaties verspreid over de dorpen van Ameland.

Verhuur van uw accommodatie

Ameland Verhuurt biedt een totaal pakket voor verhuur van vakantiewoningen op basis van ‘no win no fee’. Zodoende betaalt u alleen voor geleverd resultaat en dat vinden wij wel zo eerlijk.

De motor achter onze websites is Recranet Booking. Een professioneel online reserveringssysteem waarin wij het gehele verhuurproces van reservering tot eigenarenafrekening managen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Ameland Verhuurt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Facilitair beheer van Ameland Verhuurt

Van uw tweede huis of vakantiewoning op Ameland wilt u kunnen genieten zonder tuinmaaien, de ramen te lappen of erger nog geconfronteerd te worden met een defect of schade aan uw eigendom. Ameland Verhuurt helpt u daar graag bij. Wij zijn een vertrouwd adres op Ameland en uw persoonlijke aanspreekpunt voor facilitair beheer van uw vakantiewoning.

Lees hierover meer op de pagina Facilitair beheer van Ameland Verhuurt.

Vakantie op een Waddeneiland

Vakantievieren op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Voor vele Nederlands nog een bestemming onbekend, dichtbij huis maar een compleet andere wereld! Niet voor niets de leuzen ‘Ameland Waddendiamant’ en ‘ons mooiste stukje buitenland’. De Waddeneilanden hebben ieder hun eigen karakter en unieke natuurschoon. Zorgeloos uw accommodatie verhuren doet u via Waddenvakantiehuizen.nl.