Over Waddenvakantiehuizen

Waddenvakantiehuizen.nl is onderdeel van Ameland Verhuurt, een lokaal verhuurbedrijf gevestigd op het eiland Ameland.

Sinds 2010 ondersteunen wij, Lars & Judith, verhuurders bij het verbeteringen van het verhuurrendement en de daaruit voortvloeiende administratie. De service gerichtheid en de affiniteit met de toeristische branche heeft ons aangezet de door ons verleende diensten verder te professionaliseren. Vanaf 2013 hebben de plannen voor het verhuur bedrijf Ameland Verhuurt en onze website Waddenvakantiehuizen.nl stap voor stap vorm gekregen.

Waddenvakantiehuizen.nl

In 2014 zijn wij gestart de ontwikkeling van de website Waddenvakantiehuizen.nl. De motor achter de website is een met zorg geselecteerd professioneel online reserveringssysteem waarin wij het gehele verhuurproces van boeking tot en met de eigenaren afrekening begeleiden. Het doel; een mooie en krachtige goed vindbare website die vraag en aanbod bij elkaar brengt en zowel nu als in de toekomst past bij onze ambities als verhuurbedrijf.

Ameland Verhuurt

In opdracht van eigenaren verhuren wij verschillende recreatie accommodaties en richten ons daarbij op de Wadden maar in het bijzonder het eiland Ameland. Wij bieden een totaal pakket voor de optimale verhuur van recreatie accommodaties op basis van ‘no win no fee’. Zodoende betaalt u alleen voor geleverd resultaat en dat vinden wij wel zo eerlijk.

Goed verhuren

U beschikt over één of meerdere vakantieaccommodaties in het Waddengebied en wilt goed verhuren? Voor iedere eigenaar van één of meerdere vakantiewoningen zijn verhuur doelstellingen verschillend. Het selecteren van een verhuurorganisatie die bij u past is daarom nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Ameland Verhuurt heeft daarom bewust gekozen voor een flexibele vorm van verhuurbemiddeling. lee hierover meer op de pagina verhuur uw accommodatie.

Vakantie op een Waddeneiland

Vakantievieren op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Voor vele Nederlands nog een bestemming onbekend, dichtbij huis maar een compleet andere wereld! Niet voor niets de leuzen ‘Ameland Waddendiamant’ en ‘ons mooiste stukje buitenland’. De Waddeneilanden hebben ieder hun eigen karakter en unieke natuurschoon. Kom en beleef uw Waddenvakantie en boek uw vakantie via Waddenvakantiehuizen.nl.