Over Waddenvakantiehuizen

Sinds 2015 ondersteunen wij (Lars & Judith) eigenaren van vakantiewoningen en appartementen bij het verhuren en beheren van hun woning. Anno 2023 verhuren wij via Waddenvakantiehuizen.nl verschillende accommodaties verspreid over de dorpen van Ameland.

Judith is het aanspreekpunt voor huurders en eigenaren m.b.t. de verhuur, reserveringen en verhuur administratie. Daarnaast verzorgt ze de presentatie van de accommodaties op de website en de marketing via de channelmanager van Recranet. Lars voorziet in het algemene beheer van de website en is huismeester voor de vakantiewoningen. Samen zorgen we voor tevreden gasten!

Verhuur van uw accommodatie

Ameland Verhuurt biedt een totaal pakket voor verhuur van vakantiewoningen op basis van ‘no win no fee’. Als eigenaar van een vakantiewoning betaalt u ons enkel commissie over gerealiseerde reserveringen en dat vinden wij wel zo eerlijk. De motor achter onze websites is Recranet Booking. Een professioneel online reserveringssysteem waarin wij het gehele verhuurproces van reservering tot eigenarenafrekening managen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Ameland Verhuurt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Huismeester Service

Van uw tweede huis of vakantiewoning op Ameland wilt u volop genieten. Zonder hierbij na te hoeven denken over regulier onderhoud of erger nog geconfronteerd te worden met defecten of schades aan uw eigendom. Als huismeester zijn wij het persoonlijke aanspreekpunt voor het beheer van uw vakantiewoning op Ameland. Huismeester Service is beschikbaar voor eigenaren van een tweede huis of vakantiewoning op Ameland, ook wanneer u niet (via ons) verhuurt.

Lees meer over de Huismeester Service van Ameland Verhuurt.

Vakantie op een Waddeneiland

Vakantievieren op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Voor vele Nederlanders nog een bestemming onbekend, dichtbij huis maar een compleet andere wereld! Niet voor niets de leuzen ‘Ameland Waddendiamant’ en ‘ons mooiste stukje buitenland’. De Waddeneilanden hebben ieder hun eigen karakter en unieke natuurschoon. Heeft u Ameland reeds in uw hart gesloten en bent u in het bezit van een vakantiewoning of overweegt u recreatief vastgoed op Ameland aan te schaffen? Zorgeloos uw accommodatie verhuren doet u via Waddenvakantiehuizen.nl.