Ameland Beach Rugby

Sportliefhebbers weten waar ze in de zomermaanden moeten zijn. Op Ameland natuurlijk! Het Beach Rugby evenement is er eentje om uw agenda voor vrij te maken. Zowel amateurs als professionals nemen het hierin tegen elkaar op, omringd door juichende toeschouwers. Zowel dames als heren kunnen zich met hun team opgeven. Naast de sportactiviteiten is er ook veel live muziek aanwezig op het Ameland Beach Rugby evenement!

Ameland Beach Rugby Festival

Het populaire Ameland Beach Rugby Festival is verspreid over meerdere dagen. Daarom doet u er goed aan om vooraf een comfortabele accommodatie te huren bij Waddenvakantiehuizen! Via ons huurt u eenvoudig op Ameland een huisje dat aan al uw voorwaarden voldoet. Zo bepaalt u zelf met hoeveel mensen u komt en of u huisdieren mee wilt nemen; per woning staat aangegeven of deze al dan niet zijn toegestaan. Eenmaal gesetteld wacht het drukbezochte Ameland Beach Rugby Festival op u!

Ameland Beach Rugby locatie

Ieder jaar is de Ameland Beach Rugby locatie het strand van het karakteristieke dorp Nes. Dit is bovendien een prachtige plek om de rest van uw vakantie op Ameland door te brengen! Bezoek tussen de wedstrijden door de eeuwenoude korenmolen De Phenix of werp een blik over het eiland vanaf de uitkijktoren van het Natuurcentrum. Zo ziet u maar dat er genoeg te doen is op de officiële Ameland Beach Rugby locatie! ‘Verveling’ is daarom op de Wadden ook een woord waarvan we de betekenis niet kennen.

Ameland Beach Rugby overnachting

Heeft u besloten om voor de Ameland Beach Rugby competitie een overnachting te boeken? Dat doet u natuurlijk via Waddenvakantiehuizen! Hier kunt u tevens terecht voor een last minute naar Ameland. Zo ziet u snel welke woningen er in een kort tijdsbestek nog beschikbaar zijn. Bovendien weet u dankzij onze website direct hoeveel slaapkamers iedere accommodatie heeft en welke andere voorzieningen er zijn. Zo maakt u tijdens het Ameland Beach Rugby toernooi uw overnachting zo aangenaam als u zelf wilt!