Ameland huisje huren

Geniet van zon, zee en strand op een eiland door op Ameland een huisje te huren bij Waddenvakantiehuizen. De natuur en cultuur op een eiland is zo anders, dat u het gevoel heeft alsof u in het buitenland bent. U ziet de ondergaande zon op het water, zwemt in de zee en wandelt heerlijk door de duinen. Bij Waddenvakantiehuizen kunt u eenvoudig online op Ameland een huisje huren. We hebben appartementen, bungalows, landhuizen en villa’s in ons aanbod.

Ameland huisje huren met hond

Bij Waddenvakantiehuizen is iedereen welkom. Daarom kunt u natuurlijk op Ameland een huisje huren waar u met uw hond mag verblijven. Een vakantie op Ameland of weekendje weg is namelijk niet compleet zonder uw trouwe viervoeter. Op onze website wordt duidelijk bij de verschillende accommodaties aangegeven of huisdieren welkom zijn. Ook andere mogelijkheden vindt u hier, zoals toegang tot een zwembad of sauna bij uw verblijf. Zo wordt op Ameland een huisje huren waar u met uw hond kunt verblijven voor iedereen een verademing!

Ameland huisje huren 2 personen

Wilt u lekker een weekendje, midweek of week weg met uw partner, vriend of familielid? U kunt op Ameland een huisje huren voor 2 personen. U vindt bij ons bijvoorbeeld geheel verzorgde appartementen inclusief ingerichte keuken, flatscreen tv en terras. En wat dacht u van twee Batavus fietsen met 7 versnellingen? Het zit allemaal bij de prijs in als u op Ameland een huisje wilt huren voor 2 personen. Met een last minute naar Ameland wordt het helemaal voordelig!

Ameland huisje huren last minute

Voor een topvakantie kunt u op Ameland een huisje huren. Een last minute is ook mogelijk, zo profiteert u van een aantrekkelijke prijs. Het is gebruikelijk dat u arriveert of vertrekt op maandag of vrijdag. Heeft u hierin andere wensen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij verzorgen voor u een vakantie op maat, van een lang weekend naar Ameland tot een periode van meerdere weken. Kies ervoor bij Waddenvakantiehuizen op Ameland uw huisje te huren. Met een last minute houdt u de kosten laag!