Ameland overnachten

Wist u dat ze op Ameland een dialect spreken? En nee, het is niet Fries. Kom op Ameland overnachten en u ontdekt misschien wat woorden zoals ‘skip’ en ‘knibbels’ betekenen. Tijdens uw verblijf op dit prachtige Waddeneiland kunt u uitgebreid kennismaken met de lokale cultuur. Als u op zoek bent naar een luxe huisje zit u goed bij Waddenvakantiehuizen. Bij ons boekt u eenvoudig alles van appartementen voor 1 of 2 personen tot huizen voor groepen die op Ameland willen overnachten.

Ameland overnachten met hond

Wilt u graag op Ameland overnachten met uw hond? Dat kan bij Waddenvakantiehuizen! U vindt de Ameland huisjes die geschikt zijn voor huisdieren eenvoudig online. Het mooie aan Ameland: uw hond mag lekker los lopen op het strand, mits ze goed luisteren natuurlijk. Zo heeft uw trouwe viervoeter alle ruimte om rond te rennen en te spelen. Niet alleen honden zijn welkom in onze vakantiehuizen op Ameland, ook katten en konijnen zijn toegestaan. Kom op Ameland overnachten met uw hond of ander huisdier en geniet samen van een prachtige vakantie op een Waddeneiland!

Ameland overnachten last minute

Het is erg aantrekkelijk om voor een scherpe prijs op Ameland te overnachten. Met een last minute van Waddenvakantiehuizen lukt dat zeker! Kom bijvoorbeeld in augustus naar het Rôggefeest in het dorpje Nes. Hier wordt u verrast door straattheater, acrobaten, steltlopers, muzikanten en nog veel meer! Met een last minute naar Ameland bent u erbij. Via Waddenvakantiehuizen kunt u in een geheel verzorgd huisje op Ameland overnachten. Met een last minute bent u altijd voordelig uit!

Ameland overnachten Hollum

U zit vlakbij de vuurtoren ‘Bornrif’ als u op Ameland gaat overnachten bij Hollum. De vuurtoren is gebouwd in 1880 en heeft de grootste lichtsterkte van alle vuurtorens op de Waddeneilanden. Uw vakantie op Ameland is niet compleet zonder Bornrif te beklimmen. Houd wel rekening met de 236 traptreden. Eenmaal boven heeft u echter een fantastisch uitzicht; u ziet zelfs het buureiland Terschelling liggen! Kom op Ameland overnachten bij Hollum en bekijk dit mooie dorpje met oude commandeurswoningen.