Ameland vakantiehuis familie

Het is een feest om met uw familie op vakantie te gaan naar Ameland. Een vakantiehuis voor de familie die aansluit bij uw wensen vindt u bij Waddenvakantiehuizen. Zo hebben we onder andere een vakantieboerderij, villa en landhuis, alledrie geschikt voor een groep van 10 tot maximaal 20 personen. Samen gaat u heerlijk wandelen, fietsen, shoppen of uit eten op Ameland. Het vakantiehuis voor de familie boekt u eenvoudig online bij Waddenvakantiehuizen!

Ameland vakantiehuis famlie 8 personen

Voor kleinere groepen heeft Waddenvakantiehuizen op Ameland een vakantiehuis ook voor families van 8 personen. In de woning zit u op loopafstand van de gezellige dorpjes op Ameland, handig voor de dagelijkse boodschappen. De dorpjes staan daarnaast bekend om de knusse winkels en restaurants waar u geniet van een heerlijke maaltijd. Combineer dit met de frisse zeelucht en de weidse uitzichten op Ameland een vakantiehuis voor 8 personen is de basis voor een onvergetelijke vakantie!

Ameland vakantiehuis familie Nes

Bij Waddenvakantiehuizen hebben we op Ameland een vakantiehuis voor uw familie nabij Nes, Hollum, Ballum of Buren. Zo is er altijd een locatie die handig is voor de hele familie. De kosten van elk Ameland vakantiehuis staan online per zeven nachten aangegeven, waarbij wordt uitgegaan van een aankomst- en vertrekdag op maandag of vrijdag. Wilt u een verblijf op maat op Ameland voor uw vakantiehuis voor uw familie nabij Nes, Hollum, Ballum of Buren? Ook dat kan bij Waddenvakantiehuizen!