Appartement Ameland

U geniet van een luxe vakantie met een appartement op Ameland. Het huisje is voorzien van alle gemakken, zoals een compleet ingerichte keuken, verwarming en gratis wifi. Ook is er vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van hotelfaciliteiten. Denk daarbij aan een sauna, zwembad of restaurant. Hiermee wordt uw vakantie op Ameland erg aangenaam en comfortabel. Meer informatie over de verschillende faciliteiten vindt u online bij de verschillende huisjes. Naast een appartement op Ameland vindt u bij Waddenvakantiehuizen ook bungalows, landhuizen en villa’s.

Appartement huren Ameland

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u een appartement huren op Ameland voor een weekend, midweek, week of langere periode. Bekijk ook eens onze huisje huren op Ameland. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende appartementen, bijvoorbeeld of huisdieren zijn toegestaan. Zo kunt u het appartement huren op Ameland dat het beste past bij uw wensen. Bij Waddenvakantiehuizen ontzorgen we u graag.

Appartement Hollum Ameland

Bent u op zoek naar een appartement bij Hollum op Ameland? Dan zit u goed bij Waddenvakantiehuizen! In het centrum van het dorp Hollum vindt u gezellige restaurants, knusse winkeltjes, een bakkerij en een supermarkt. U zit natuurlijk ook in de buurt van het strand, de duinen en – in het geval van Hollum – vuurtoren Bornrif. Zo geniet u met uw appartement bij Hollum op Ameland van weidse uitzichten, de heerlijke frisse zeelucht en prachtige natuur.

Vakantie appartement Ameland

Geniet van de vrijheid op het eiland door een vakantie appartement op Ameland te huren. U kunt lekker gaan wandelen, fietsen, winkelen of eten bij een restaurant of strandpaviljoen. Met mooi weer zoekt u het strand op voor een verfrissende duik. Ook als u sportief bent, kunt u uw hart ophalen op Ameland. Golfen, surfen, kiten of zelfs parachutespringen, het is allemaal mogelijk! Boek gelijk uw vakantie appartement op Ameland bij Waddenvakantiehuizen en vind uzelf binnenkort op dit mooie eiland.