Horizontoer Ameland

Het is al sinds jaar en dag een terugkerend fenomeen; Horizontoer! Sinds 1988 worden de Waddeneilanden ‘ingenomen’ door – letterlijk en figuurlijk – aanstormend talent en gevestigde artiesten. Het resultaat is een tweedaagse samensmelting van muziek, theater, natuur, cultuur en, uiteraard, zeilen! Wilt u Horizontoer absoluut niet mislopen? Dan doet u er verstandig aan om een comfortabele vakantiewoning te huren. Zo kunt u in alle rust uitzoeken welke acts u allemaal wilt gaan bezoeken en opgaan in het feestgedruis. Bekijk het ruime aanbod van Waddenvakantiehuizen!

Horizontoer Ameland

Na Texel, Terschelling en Vlieland doet Horizontoer ook Ameland aan. Wegens de enorme belangstelling raden wij u aan om ruim van tevoren uw huisje te boeken. Anders zult u genoegen moeten nemen met een last minute naar Ameland en zijn de keuzemogelijkheden zeer beperkt. Kortom, wees er snel bij! Zeker aangezien er optredens van theatergroepen en bands van zeer uiteenlopende stromingen te bezoeken zijn. Daarom bevat de line-up van Horizontoer op Ameland voor ieder wat wils! Dankzij Waddenvakantiehuizen bent u in twee dagen een hele ervaring rijker.

Horizontoer festival

Kijkt u, net als vele anderen, alweer het hele jaar uit naar het telkens wisselende Horizontoer festival? Boek dan op Ameland uw huisje bij Waddenvakantiehuizen! Onze uiteenlopende accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Zo vindt u snel en eenvoudig precies de woning die u zoekt. Dankzij ons overzichtelijke aanbod ziet u namelijk in één oogopslag van welke gemakken ieder huisje is voorzien en of huisdieren bijvoorbeeld welkom zijn. Bent u na aankomst op Ameland en een goede nachtrust klaar om lekker cultuur te gaan snuiven? Dan kan het Horizontoer festival beginnen!

Horizontoer bijwonen

Honderden mensen komen jaarlijks op Ameland Horizontoer bijwonen. Is twee dagen Wadden voor u echter niet voldoende? Laat uw bezoek dan onderdeel uitmaken van uw uitgebreide vakantie op Ameland! Ontdek de rijke geschiedenis van het eiland en geniet van de vergezichten vanaf Bornrif, de karakteristieke rood-witte vuurtoren. Behalve Horizontoer bijwonen heeft u de mogelijkheid om tal van andere evenementen te bezoeken die het hele jaar door georganiseerd worden. Dankzij de comfortabele villa’s en bungalows van Waddenvakantiehuizen hoeft u daarvan niets te missen!