Huisje Ameland

Ameland biedt voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar bijzonder mooie natuurgebieden, kunst en cultuur, geschiedenis of een actieve vakantie. Met een huisje op Ameland van Waddenvakantiehuizen zit u altijd op loopafstand van een gezellig dorpje, de duinen, het strand of de bossen. Ook als u lekker wilt winkelen kunt u uw hart ophalen met de vele knusse boetiekjes. Via verschillende uitkijkpunten krijgt u een prachtige visuele impressie van het eiland. De cultuur leert u kennen via diverse musea die over de vier dorpjes verspreid liggen. Sluit uw dag af in een sfeervol restaurant en doe een drankje op het terras met uitzicht op de zonsondergang. Met een huisje op Ameland zijn de mogelijkheden eindeloos!

Huisje Ameland huren

Wilt u de paardenreddingsboot in actie zien of de karakteristieke vuurtoren Bornrif beklimmen? Kies ervoor een huisje op Ameland te huren bij Waddenvakantiehuizen! Bij ons vindt u alles van appartementen voor een paar personen tot villa’s voor grotere groepen. Wat dacht u van een last minute naar Ameland? Dit is een slimme manier om geld te besparen op een prachtige vakantie of een lekker weekendje weg. Over het algemeen is uw aankomst- of vertrekdag op maandag of vrijdag, maar ook andere dagen zijn mogelijk. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden!

Huisje Ameland met hond

Is uw trouwe viervoeter ook hard toe aan een vakantie? Bij Waddenvakantiehuizen kunt u eenvoudig een huisje op Ameland huren waar u met uw hond welkom bent. Dit is het startpunt voor een geweldige vakantie op Ameland met uw grote vriend. U kunt samen heerlijk wandelen door de bossen en authentieke dorpsgezichten, fietsen door de duinen (u doet het trapwerk, wel te verstaan) en woelen in het zand op het weidse strand. Huur een huisje op Ameland waar u met uw hond kunt verblijven en geniet samen van een relaxte vakantie.

Huisje Ameland Nes

Met de mooie oude commandeurswoningen, de historische kerktoren en de korenmolen die nog steeds wordt gebruikt is het dorp Nes een ware aanrader. Bij Waddenvakantiehuizen zit u goed als u een huisje op Ameland bij Nes wilt huren. Er is van alles mogelijk bij uw Ameland huisje; zo kunt u kiezen voor een verblijf inclusief zwembad, sauna en tennisbaan. Hiermee wordt uw vakantie in een huisje op Ameland bij Nes zeer aangenaam en comfortabel. Boek uw favoriete woning bij Waddenvakantiehuizen!