Huisje huren op Ameland

Wilt u tijdens uw vakantie kennismaken met het leven op de Waddeneilanden? Kies er dan voor een huisje te huren op Ameland! Bij Waddenvakantiehuizen vindt u een ruim aanbod accommodaties, van appartementen en bungalows tot landhuizen en villa’s. Ontdek de geschiedenis door de beschermde dorpsgezichten te bezoeken en bekijk Ameland vanaf de verschillende uitkijktorens die u er kunt vinden. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan fietsen of wandelen door de duinen. Uw mogelijkheden zijn eindeloos als u besluit een huisje te huren op Ameland. Bekijk het ruime aanbod van Waddenvakantiehuizen!

Huisje huren op Ameland met hond

Een vakantie zonder uw trouwe viervoeter is geen vakantie. Daarom kunt u bij Waddenvakantiehuizen een huisje huren op Ameland waar u met hond welkom bent. Ook andere huisdieren, zoals katten of konijnen, zijn toegestaan. Op onze website wordt dit duidelijk per Ameland huisje aangegeven. Hier kunt u ook zoeken op andere voorzieningen, zoals een zwembad of sauna. Kies ervoor een huisje te huren op Ameland waar u met uw hond een prachtige tijd meemaakt op dit prachtige eiland!

Huisje huren op Ameland Hollum

Wilt u graag een huisje huren op Ameland bij Hollum? Dat kan bij Waddenvakantiehuizen! Hollum is een echte aanrader, want hier vindt u Bornrif, de karakteristieke vuurtoren van Ameland.
Het is één van de 53 rijksmonumenten die dit dorp kent, waar onder andere ook de vuurtorenwachterswoningen onder vallen. En Herberg De Zwaan niet te vergeten, die al dienst doet sinds 1772! Omdat ook bos, strand en duinen op loopafstand liggen, haalt u alles uit uw vakantie op Ameland. Een huisje huren op Ameland bij Hollum doet u bij Waddenvakantiehuizen voor een scherpe prijs.

Huisje huren op Ameland last minute

Bent u op zoek naar een scherp geprijsd verblijf op één van de schitterende Waddeneilanden? Dan kunt u het beste een huisje huren op Ameland via een last minute. Een last minute naar Ameland is niet alleen voordelig, u profiteert ook van alle gemakken die u van thuis gewend bent, zoals een compleet ingerichte keuken, flatscreen tv en een balkon of tuin. Een huisje huren op Ameland via een last minute doet u daarom bij Waddenvakantiehuizen!