Huisje huren Waddeneilanden

‘Opgeweld uit wier en zand, gans omspoeld door zilte baren, moge God het steeds bewaren: ons plekje, rijk aan duin en strand, het ons zo lieve Ameland!’ Dat is het begin van het Amelander volkslied. Wilt u nog meer cultuur opsnuiven? Dan kunt u een huisje huren op de Waddeneilanden. Van hieruit kunt u de vier historische dorpskernen bezoeken, de vele rijksmonumenten bekijken en verschillende musea aandoen. Ook fietsen, zeilen en parachutespringen zijn populaire activiteiten op onze schitterende Waddeneilanden. Bij Waddenvakantiehuizen vindt u een ruim aanbod verblijven voor 1 of 2 personen, grotere groepen en alles ertussenin. Zo is er altijd een verblijf dat past bij uw wensen. U geniet van een ontspannen vakantie door een huisje te huren op de Waddeneilanden.

Huisje huren Waddeneilanden met hond

U zit goed bij Waddenvakantiehuizen als u een huisje wilt huren op de Waddeneilanden waar u met uw hond kunt verblijven. U vindt bij ons verschillende vakantiehuizen op Ameland waarin huisdieren zijn toegestaan. Let op! Als u de boot neemt naar Ameland, moet u ook een kaartje kopen voor uw hond. Uw trouwe viervoeter mag trouwens gewoon aangelijnd aan boord en hoeft niet in een hok. Wilt u een Ameland huisje huren op de Waddeneilanden waar u met hond welkom bent? Boek online bij Waddenvakantiehuizen!

Huisje huren Waddeneilanden 8 personen

Wilt u graag een huisje huren op de Waddeneilanden voor 8 personen? Dat kan bij Waddenvakantiehuizen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze vakantiewoning ‘Ut Foarhuus’. Deze woning heeft vijf slaapkamers, twee douches, twee toiletten en een wasmachine. De woonkamer is voorzien van een geheel verzorgde, open keuken. Bij mooi weer kunt u comfortabel in de beschutte tuin plaatsnemen. Uw vakantie op Ameland wordt zeer aangenaam als u ervoor kiest een huisje te huren op de Waddeneilanden voor 8 personen.

Huisje huren Waddeneilanden Ameland

Kom lekker uitwaaien en ontspannen door een huisje te huren op de Waddeneilanden. Ameland is echt een aanrader als u een vakantie op de Waddeneilanden zoekt. Hier vindt u voor ieder wat wils, van een rijke geschiedenis tot interessante cultuur en van prachtige natuur tot avontuurlijke activiteiten. Met een last minute naar Ameland wordt het ook nog eens voordelig om een huisje te huren op de Waddeneilanden. Ameland is altijd anders! Boek uw verblijf eenvoudig online bij Waddenvakantiehuizen.