Kunstmaand Ameland

Al meer dan twintig jaar lang wordt er in november van ieder jaar de Kunstmaand op Ameland georganiseerd. Over het hele eiland vindt u dan diverse binnen- én buitenlocaties waar van alles te bewonderen en beleven valt. Niet alleen kunt u genieten van de mooiste exposities en meedoen aan workshops; ook worden er diverse concerten en filmavonden gehouden. Wilt u meerdere dagen achtereen van de Kunstmaand op Ameland kunnen genieten? Dan is Waddenvakantiehuizen dé plek om uw accommodatie te vinden.

Kunstmaand Ameland vuurtoren

Tijdens uw bezoek aan de Kunstmaand op Ameland mag de vuurtoren Bornrif zeker niet overgeslagen worden. In 2016 werd deze zelfs in een tijdelijk verf-jasje gestoken, speciaal voor de Kunstmaand! Wat er dit jaar op deze prachtige locatie ook wordt georganiseerd, u heeft aan de top van dit karakteristieke gebouw een prachtig uitzicht over het gehele eiland. Tijdens iedere editie van de Kunstmaand op Ameland wordt de vuurtoren in Hollum weer druk bezocht. De uitkijkpost bevindt zich overigens in één van de dorpjes waar u tijdens uw bezoek kunt verblijven!

Kunstmaand Ameland locaties

Een echt centraal gelegen plek tussen alle locaties van de Kunstmaand is er eigenlijk niet; hiervoor liggen de vele plekken waar iets te doen is te ver uit elkaar. Maar als u op Ameland uw huisje huurt, heeft u in ieder geval een mooie uitvalsbasis voor dit populaire evenement! In Ballum, Buren, Hollum en Nes kunt u de meest comfortabele huisjes vinden bij Waddenvakantiehuizen. Vanuit hier hoeft u geen enkele van de talrijke locaties van de Kunstmaand op Ameland over te slaan!

Kunstmaand Ameland overnachting

U doet er goed aan om ruimschoots voor uw bezoek aan de Kunstmaand op Ameland uw overnachting te regelen. Is het al bijna november? Dan komt een last minute Ameland goed van pas! We wijzen u er graag op dat dit prachtige Waddeneiland een populaire bestemming is. Jaarlijks vieren duizenden toeristen uit binnen- en buitenland hun vakantie op Ameland. Wilt u toch voor meerdere dagen boeken om geen enkele expositie te missen? Regel dan voor de Kunstmaand op Ameland uw overnachting bij Waddenvakantiehuizen!