MadNes Festival

Al meer dan 10 jaar wordt MadNes Festival in de zomer op Ameland georganiseerd. De naam MadNes is een samentrekking van de band Madness en het dorp Nes. Het festival is een combinatie van alles wat met surfen, skaten, muziek en duurzaamheid te maken heeft. Bent u niet zo bekend met deze sporten? Geen nood! U kunt meedoen aan verschillende clinics, groepscursussen, waarmee u uw vaardigheden kunt verbeteren. Vervolgens heeft u alle tijd en ruimte om tijdens MadNes Festival optredens van de meest waanzinnige live-acts mee te maken!

MadNes Festival Ameland

Ieder jaar komen er weer duizenden bezoekers naar het MadNes Festival op Ameland. Sommigen blijven er slechts een dagje, anderen boeken een last minute en logeren in één van de comfortabele vakantiehuizen die wij te bieden hebben. We kunnen ons namelijk voorstellen dat het heel fijn is om ook even weg te kunnen zijn van alle drukte. Zo kunt u bijvoorbeeld als gezin heerlijk genieten van de rust én van het fantastische MadNes Festival op Ameland! Wat wilt u nou nog meer?

MadNes Festival bezoeken

Wanneer u van plan bent het MadNes Festival te bezoeken, is het aan te raden om dit te combineren met een complete vakantie op Ameland. Het evenement duurt drie dagen en als u langer blijft zijn er nog vele andere bezienswaardigheden die u kunt bezoeken! Zo zijn er verschillende uitkijkplekken die u een adembenemende blik op het eiland bieden. Ook de beschermde dorpsgezichten van Nes zijn natuurlijk een kijkje waard. Met deze en andere culturele trekpleisters bent u meer dan slechts één ervaring rijker als u besluit het MadNes Festival te bezoeken!

MadNes Festival overnachting

Uiteraard is het gebruikelijk om op het MadNes Festival uw overnachting in een tent door te brengen; hiermee verschilt het niet van dergelijke grootschalige evenementen. Maar kiest u toch liever voor meer luxe? Dan huurt u voordelig op Ameland uw huisje via Waddenvakantiehuizen! U hoeft niets van de populaire optredens te missen maar u ervaart toch het comfort dat u van thuis gewend bent. Bekijk ons aanbod om een accommodatie te vinden die volledig aan uw voorkeuren voldoet voor een MadNes Festival overnachting. Denk hierbij onder andere aan het aantal personen met wie u logeert en de voorzieningen die u wenst. Reserveer ruim van tevoren, aangezien dit een populair festival is!