Midzomerfeest Ameland

Kom de zonnewende vieren tijdens het Midzomerfeest op Ameland! Er vinden tijdens dit evenement tal van activiteiten voor jong en oud plaats. Eind juli komen er vanuit zowel binnen- als buitenland weer grote groepen mensen naar het eiland om dit van oorsprong heidense feest te vieren. Vroeger werden er vreugdevuren ontstoken om mensen te beschermen tegen geesten die meer invloed zouden hebben wanneer het aantal uren daglicht begint af te nemen. Tegenwoordig staan deze festiviteiten vooral in het teken van veel muziek en een vrolijk samenzijn. Dit maakt het Midzomerfeest op Ameland natuurlijk niet te missen!

Midzomerfeest Buren Ameland

Jaarlijks vindt het spectaculaire Midzomerfeest in Buren op Ameland plaats. Wilt u geen enkel moment hiervan hoeven over te slaan? Huur dan op Ameland uw huisje via Waddenvakantiehuizen! Wij bieden u een ruim aanbod comfortabele accommodaties waar altijd een verblijf tussen zit die aan uw eisen voldoet. Daarnaast raden wij aan om meerder nachten te boeken om uw gehele vakantie op Ameland door te brengen. Samen met vrienden of familie zult u ervaren wat het Midzomerfeest in Buren op Ameland zo bijzonder maakt!

Midzomerfeest Buren Ameland overnachting

Wilt u ruim voor het begin van het Midzomerfeest in Buren op Ameland uw overnachting regelen? Ga dan naar Waddenvakantiehuizen! Hier boekt u ook een last minute naar Ameland als u kort voor aanvang besluit om het grootschalige midzomerevenement te bezoeken. Verheug u alvast maar op veel lekker eten en drinken en de beste lokale live acts! Dankzij Waddenvakantiehuizen is uw overnachting én beleving van het jaarlijkse Midzomerfeest in Buren op Ameland zo geregeld.