Open Monumentendag Ameland

In 2019 is het thema Plekken van plezier tijdens de Open Monumentendag. Op Ameland kunt u dan de plekken bezoeken waar mensen zich in de loop der eeuwen hebben vermaakt. Bent u benieuwd wat vertier inhield in vervlogen tijden? Dan is een bezoekje aan de Open Monumentendag op Ameland een uitstekende gelegenheid om dat stukje historie van dichtbij te gaan bekijken! Bij Waddenvakantiehuizen kunt u een woning huren van waaruit u alle plekken moeiteloos kunt bereiken.

Open Monumentendag Ameland locaties

Tijdens de educatieve Open Monumentendag op Ameland zijn de locaties waar extra aandacht aan besteed wordt voorzien van een vlag. Deze plekken zijn dan ook gratis te bezoeken. Zodra bekend is geworden wat er waar precies te doen is, kunt u zelf uw route uitstippelen nadat u uw vakantiewoning geboekt heeft. Is de datum van het evenement dat u wilt bezoeken al bijna daar? Dan komt een last minute naar Ameland wellicht van pas. Wat voor comfortabele accommodatie u ook huurt, vanuit uw vakantiewoning kunt u tijdens Open Monumentendag op Ameland alle locaties van belang aandoen.

Open Monumentendag Ameland bezoeken

Jaarlijks komen weer ontzettend veel mensen de immer populaire Open Monumentendag op Ameland bezoeken. Wilt u hier ook bij zijn? Huur dan op Ameland uw huisje bij Waddenvakantiehuizen! In ons ruime aanbod vindt u gemakkelijk en snel de accommodatie die helemaal bij u past. In één oogopslag ziet u welke voorzieningen er allemaal aanwezig zijn. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten of een huisdier al dan niet is toegestaan wanneer u deze mee wilt nemen. Wilt u niet alleen de Open Monumentendag op Ameland bezoeken maar nog een paar dagen blijven plakken? Dan zijn onze comfortabele woningen de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op Ameland!