Tri Ambla

Het hele jaar kunt u voor diverse wedstrijden sporteiland Ameland bezoeken. Maak onder andere Tri Ambla mee. Dit is een uitdagende triathlon met disciplines in zwemmen, mountainbiken en hardlopen op onverharde paden. Zowel toeschouwers als deelnemers mogen dit spannende evenement letterlijk en figuurlijk niet mislopen! Door van tevoren uw comfortabele bungalow te huren bij Waddenvakantiehuizen bent u altijd bij het heetst van de strijd in de buurt. Bekijk ons uitgebreide aanbod om een huisje te vinden met de perfecte ligging voor een ideale uitkijk op de Tri Ambla wedstrijden!

Tri Ambla Ameland

Vanaf 2019 vindt de publiekstrekker Tri Ambla Ameland plaats onder de naam XTERRA Ameland. Het populaire evenement doet daarmee na vijftien jaar in Nederland zijn herintrede. Van heinde en verre komen deelnemers én toeschouwers naar ons prachtige eiland toe om deze wedstrijd van dichtbij mee te maken. Wees er daarom vroeg genoeg bij door ruim voor aanvang van Tri Ambla op Ameland uw huisje te reserveren! Zo hoeft u als deelnemer noch als toeschouwer geen moment van dit fantastische drieluik te missen.

Tri Ambla sportevenement

Jaarlijks komen er weer duizenden mensen bijeen voor het indrukwekkende Tri Ambla sportevenement. Gezien de prestaties die de deelnemende atleten leveren, is dat ook niet zo verrassend! Wie wil hiervan nu geen getuige zijn? Genoeg mensen boeken rond de startdatum nog een last minute naar Ameland om met eigen ogen te zien wie er als eerste over de finishlijn komt. Wie mogen er dit jaar na afloop van het Tri Ambla sportevenement trots lachend op het podium plaatsnemen? Kom dat met eigen ogen zien!

Tri Ambla bijwonen

Wilt u de Tri Ambla wedstrijden bijwonen? Waddenvakantiehuizen maakt het mogelijk! In plaats van telkens heen en weer te pendelen van en naar het vasteland, boekt u een comfortabele woning met alles erop en eraan. U kunt er op deze manier zelfs een ontspannende vakantie op Ameland aan vastplakken! Wilt u het jaarlijks terugkerende Tri Ambla bijwonen en daarnaast meemaken hoe het leven er op de Waddeneilanden aan toegaat? Dan doet u er zeer verstandig aan om uw huisje bij Waddenvakantiehuizen te reserveren!