Tussen Slik en Zand

Jaarlijks worden er vele sportevenementen georganiseerd op de Waddeneilanden. Tussen Slik en Zand is daar één van. Dit weergaloze wandelevenement trekt telkens weer vele mensen die niet kunnen wachten om de benen te strekken over een afstand van minstens elf kilometer. U kiest zelf uw route en maakt de Wadden op een unieke manier mee! Wilt u voor en na Tussen Slik en Zand heerlijk kunnen uitrusten? Dan doet u er verstandig aan uw accommodatie te boeken bij Waddenvakantiehuizen!

Tussen Slik en Zand wandelen

Ook al bestaat er wellicht enige overlap qua routes na een paar jaar, Tussen Slik en Zand wandelen is iedere keer toch weer een unieke ervaring. Het vormt voor velen een uniek en belangrijk onderdeel van een actieve vakantie op Ameland. En waarom niet? In welke vorm dan ook, de Wadden zijn een ware belevenis. De zandplaten en duinen van dit relatief jonge landschap worden ook nu nog in een rap tempo opgebouwd en afgebroken. Dat maakt Tussen Slik en Zand wandelen ook zo uniek!

Tussen Slik en Zand wandelevenement

Wees er op tijd bij om u voor het Tussen Slik en Zand wandelevenement aan te melden! Bepaal bovendien vooraf welke route u het liefste wilt lopen. Zowel de lengte als de plekken waar u langs zult komen kunnen hierin beslissende factoren zijn. Weet u nog niet helemaal zeker hoelang u voor- of achteraf op het Waddeneiland wilt verblijven? Dan behoort een last minute naar Ameland tot de mogelijkheden. Dankzij onze comfortabele accommodaties kunt u hoe dan ook het jaarlijkse Tussen Slik en Zand wandelevenement van begin tot eind meemaken.

Tussen Slik en Zand Ameland

Geniet zowel van de prachtige uitzichten als de gezellige muziek tijdens Tussen Slik en Zand op Ameland! Na afloop kunt u bij grandcafé Van Heeckeren in Nes heerlijk na borrelen. Wilt u volledig tot rust kunnen komen na zo’n vermoeiende maar bevredigende dag? Huur dan op Ameland uw huisje bij Waddenvakantiehuizen! Dit geeft u alle gelegenheid om voor én na uw intensieve wandeltocht het Waddeneiland volledig te leren kennen. Hopelijk zien we u ook dit jaar weer terug wanneer Tussen Slik en Zand op Ameland weer aanbreekt!