Vakantiehuis Hollum

Wilt u er even helemaal tussenuit? Boek dan een vakantiehuis in Hollum. Met het sfeervolle dorp en de prachtige natuur op loopafstand heeft u alle ingrediënten voor een geweldige vakantie binnen handbereik. Bij Waddenvakantiehuizen vindt u een ruim aanbod vakantiewoningen op Ameland. Wij hebben zowel landhuizen als appartementen, zodat u ongetwijfeld een passende woning vindt voor uw gezelschap. Bekijk direct ons complete aanbod online en kies uw perfecte vakantiehuis in Hollum!

Vakantiehuis Hollum huren

Via de website van Waddenvakantiehuizen kunt u eenvoudig een vakantiehuis in Hollum huren. Wij hebben daarnaast ook woningen in de buurt van Ballum, Nes en Buren. Al deze dorpen bieden u authentieke straatjes, leuke winkels en gezellige terrasjes. Bovendien zijn deze dorpen omringd door geweldige natuur. Waai lekker uit in de duinen of op het strand en verwen uzelf daarna met een verkoelend drankje en een heerlijke maaltijd bij één van de vele restaurants. Ziet u zichzelf al genieten deze zomer? Dan is dit hét moment om uw vakantiehuis in Hollum te huren. Reserveer het verblijf voor uw vakantie op Ameland en laat de voorpret beginnen!

Vakantiehuis Hollum last minute

Wilt u graag snel en vooral voordelig op vakantie? Dat kan als u uw vakantiehuis in Hollum last minute boekt! Bij Waddenvakantiehuizen vindt u altijd vakantiewoningen op Ameland die op zeer korte termijn nog vrij zijn. Zo kunt u volgende week of zelfs deze week nog van een welverdiende vakantie genieten in de mooiste omgeving van Nederland. Boek snel uw last minute Ameland en mis onze aanbiedingen niet! U geniet extra voordelig van het eiland als u een vakantiehuis in Hollum last minute huurt.

Vakantiehuis Hollum met hond

Wilt u graag samen met uw viervoeter genieten van Ameland? Boek dan een vakantiehuis in Hollum waar u met uw hond kunt verblijven. In een deel van onze vakantiewoningen zijn honden toegestaan. Zo kunt u samen met uw trouwe vriend de schitterende natuur ontdekken. Waai uit in de duinen en neem een verfrissende duik in de zee. Daarna komt u tot rust op één van de vele hondvriendelijke terrasjes of keert u terug naar uw vakantiehuis in Hollum met uw hond. U beleeft een onvergetelijke vakantie met uw huisdier in een woning van Waddenvakantiehuizen!