Vakantiehuis Wadden

Ervaar het echte vakantiegevoel met een vakantiehuis op de Wadden. U wordt één met de natuur; de weidse uitzichten, het ritme van eb en vloed, de zilte zeegeur, kortom dé ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie. Ook kunt u diverse musea en rijksmonumenten bezoeken en bezichtigen waardoor u de geschiedenis en cultuur van het eiland beter leert kennen. Combineer dit met één van de geheel verzorgde woningen van Waddenvakantiehuizen en het plaatje is compleet. Wij bieden u bijvoorbeeld een vakantiehuis op de Wadden inclusief luxe extra’s, zoals een zwembad, sauna en tennisbaan. Zo wordt uw vakantie erg comfortabel!

Vakantiehuis Wadden huren

Of u nu op zoek bent naar een appartement of een grotere woning voor een groep, u zit goed bij Waddenvakantiehuizen! Als u bij ons een vakantiehuis op de Wadden gaat huren, kunt u gebruikmaken van de volledig verzorgde last minutes naar Ameland. Hiermee profiteert u niet alleen van een voordelig verblijf op het eiland, maar geniet u ook van de prachtige natuur, charmante dorpjes en natuurlijk het strand. Kies ervoor een vakantiehuis op de Wadden te huren bij Waddenvakantiehuizen en het avontuur kan beginnen!

Vakantiehuis Wadden met hond

Een vakantie op Ameland zonder uw trouwe viervoeter is geen vakantie. Daarom huurt u bij Waddenvakantiehuizen een vakantiehuis op de Wadden waar u met uw hond welkom bent. U vindt bij ons verschillende woningen waar naast honden ook katten en konijnen zijn toegestaan. Zo hoeft u uw harige vrienden geen moment te missen. Huur een vakantiehuis op de Wadden waar u met uw hond kunt verblijven en geniet samen van lange wandelingen door de bossen, de duinen en over het strand.

Vakantiehuis Wadden Ameland

U geniet van een heerlijk ontspannen vakantie met een vakantiehuis op de Wadden. Naar Ameland gaan betekent dat de pret al begint als u in Holwerd op de boot stapt. U ruikt de zilte zeelucht en voelt de wind in uw haren. Eenmaal op het eiland kunt u lekker wandelen over het strand, fietsen in de duinen en van het uitzicht genieten vanaf Bornrif, de karakteristieke rood-witte vuurtoren. Ga een week, midweek of weekend naar Ameland in een geheel verzorgd vakantiehuis op de Wadden. Ameland is theplacetobe! Boek uw favoriete woning bij Waddenvakantiehuizen.