Vakantiehuizen Ameland

Bent u wel toe aan een weekje of weekendje in een prachtige, kust omgeving? Bekijk dan de comfortabele vakantiehuizen op Ameland van Waddenvakantiehuizen! Niet alleen geniet u van de luxe van een compleet verzorgd appartement of villa, u bevindt zich bovendien op één van de mooiste eilanden van Nederland. Bewonder de lokale architectuur en cultuur, waar u bovendien meer over kunt leren in Museum Sorgdrager te Hollum. Maak uw keuze uit onze verschillende vakantiehuizen op Ameland en voor u het weet stapt u op de boot in Holwerd!

Luxe vakantiehuizen Ameland

U bent van alle gemakken voorzien in één van onze luxe vakantiehuizen op Ameland. Zo huurt u eenvoudig een prachtig verblijf inclusief compleet ingerichte keuken, flatscreen tv en een balkon of tuin. U vindt bij ons onder andere appartementen die onderdeel zijn van een resort, waar u tijdens uw vakantie op Ameland gebruik kunt maken van de vele voorzieningen, zoals een zwembad en sauna. Zo verblijft u aangenaam en comfortabel in één van onze luxe vakantiehuizen op Ameland!

Vakantiehuizen Hollum Ameland

Bent u op zoek naar comfortabele vakantiehuizen bij Hollum op Ameland? Dan zit u goed bij Waddenvakantiehuizen! In Hollum kunt u de markante vuurtoren Bornrifbezoeken en beklimmen, het authentieke kapiteinshuis bekijken en de herbouwde windmolen De Verwachting bezichtigen.

Een aantrekkelijke aanbieding is natuurlijk nooit weg. Houd daarom onze website in de gaten voor een last minute naar Ameland. Zo verblijft u voordelig in één van onze vakantiehuizen bij Hollum. Op Ameland verveelt u zich nooit!

Vakantiehuizen Ameland met hond

Bij Waddenvakantiehuizen hebben we verschillende vakantiehuizen op Ameland waar u met uw hond, kat of konijn kunt verblijven. Wilt u weten bij welke accommodaties uw trouwe vrienden welkom zijn? Lees dan de beschrijvingen van de huisjes. Want een week, midweek of weekend naar Ameland zonder uw favoriete viervoeter is geen vakantie. U kunt samen lekker gaan fietsen of wandelen door de duinen en beschermde dorpsgezichten. Bekijk onze vakantiehuizen op Ameland waar u met uw hond welkom bent eenvoudig bij Waddenvakantiehuizen en boek uw vakantie!