Verblijf Ameland

Wilt u de paardenreddingboot in actie zien en de vuurtoren ‘Bornrif’ beklimmen? Met een verblijf op Ameland komt u in aanraking met een interessante geschiedenis en cultuur. Bovendien bevindt uw huisje zich altijd in de buurt van strand, duinen, heide en bossen. En dat is nog niet alles! U kunt u ook uitleven in één van de gezellige dorpjes met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Boek uw verblijf op Ameland bij Waddenvakantiehuizen en geniet van de rust op een eiland!

Verblijf Nes, Ameland

Proef de vrijheid van een eiland met een verblijf bij Nes op Ameland. In dit dorp komen verleden en heden harmonieus samen. U kunt de oude commandeurswoningen bekijken, maar ook naar een modern winkel- en uitgaanscentrum gaan. En er zijn meer bezienswaardigheden, zoals de korenmolen ‘De Phenix’ en de oude dorpstoren. Zo is er voor ieder wat wils bij een vakantie op Ameland. Boek daarom uw verblijf bij Nes op Ameland via Waddenvakantiehuizen.

Verblijf Hollum, Ameland

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u onder andere een verblijf bij Hollum op Ameland huren. Onze Ameland huisjes zijn voorzien van alle gemakken, zoals een compleet ingerichte keuken en flatscreen tv. Bekijk ook eens de last minutes naar Ameland voor een aantrekkelijke aanbieding. Een aantal van onze appartementen horen bij een resort waarvan u de extra faciliteiten kunt gebruiken, zoals een zwembad en sauna. Zo wordt uw verblijf bij Hollum op Ameland wel érg aangenaam!