Waddeneilanden last minute

Na de laatste ijstijd ging de temperatuur omhoog, smolten de ijskappen en steeg de zeespiegel waardoor de Noordzee oprukte in de richting van ons land. Beschermd door dijken ontstond wat we nu kennen als de Waddeneilanden. Met een last minute naar Ameland kunt u nog veel meer ontdekken over de geschiedenis van de Wadden. Wist u bijvoorbeeld dat Ameland bestaat uit drie eilanden die aan elkaar zijn gegroeid? Ontdek de Waddeneilanden met een last minute van Waddenvakantiehuizen!

Vakantiehuis Waddeneilanden last minute

U heeft de perfecte basis voor een geweldige vakantie met een vakantiehuis op de Waddeneilanden. Met een last minute wordt het huren van uw Ameland huisje ook nog eens financieel zeer aantrekkelijk. Ontdek dit mooie eiland in al haar facetten, van de vroegere walvisvaart tot de paardenreddingboot en van het straatfestival Rôggefeest tot de mooie oude commandeurswoningen. Bovendien kunt u het hele eiland en de zee perfect overzien vanaf Bornrif, de karakteristieke negentiende eeuwse vuurtoren! Met een vakantiehuis op de Waddeneilanden (bij voorkeur last minute!) is er voor ieder wat wils.

Waddeneilanden last minute met hond

U profiteert van een aantrekkelijke prijs als u kiest voor een vakantie op de Waddeneilanden last minute. Mét uw hond natuurlijk! Uw trouwe viervoeter kan zo mee op de boot vanaf Holwerd, hij of zij hoeft alleen maar te worden aangelijnd. Bij Waddenvakantiehuizen huurt u een vakantiehuis op Ameland huren waar huisdieren zijn toegestaan. Boek voor de Waddeneilanden uw last minute en ga met uw hond op avontuur. Deze vakantie op Ameland kan nu al niet meer stuk!

Huisje huren Waddeneilanden last minute

Wilt u graag een huisje huren op de Waddeneilanden? Met een last minute naar Ameland zit u gebakken. U bekijkt de aanbiedingen van Waddenvakantiehuizen eenvoudig via onze website. We hebben verschillende huisjes met luxe extra’s, zoals gebruik van een zwembad, sauna of tennisbaan. Maar natuurlijk draait uw vakantie vooral om Ameland, met de weidse stranden, golvende duinen, schattige dorpjes en prachtige natuur. Een huisje huren op de Waddeneilanden last minute doet u bij Waddenvakantiehuizen.