Huisjes Ameland

Bij Waddenvakantiehuizen vindt u een ruim aanbod huisjes op Ameland. Zo heeft u de basis voor een prachtige vakantie op het eiland. Geniet van de ondergaande zon op het water, wandelen door de duinen en een verfrissende duik in de zee. Of ga lekker shoppen in één van de gezellige dorpjes op Ameland. De mogelijkheden op dit bijzondere eiland zijn eindeloos! Maak uw keuze uit de verschillende huisjes op Ameland bij Waddenvakantiehuizen, zoals bungalows, appartementen, landhuizen en villa’s.

Vakantie huisjes Ameland

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u vakantie huisjes op Ameland huren voor een weekend, midweek, week of langer. Uw aankomst- en vertrekdag is altijd maandag of vrijdag. Komt dit minder goed uit? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers en uw vakantie op Ameland wordt precies zoals u het wilt. Onze vakantie huisjes op Ameland zijn voorzien van alle gemakken, zoals een compleet ingerichte keuken, flatscreen tv en terras of tuin. Houd de last minutes Ameland in de gaten voor een aantrekkelijke aanbieding!

Huisjes Ameland met hond

Bent u op zoek naar huisjes op Ameland waar u met uw hond kunt verblijven? Bekijk dan het aanbod van Waddenvakantiehuizen! U vindt bij ons verschillende accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan. Naast uw hond is ook uw kat of konijn hier welkom. Ook al komt u maar voor een weekend naar Ameland, het is toch anders zonder uw geliefde huisdier. Maak uw keuze uit huisjes op Ameland waar u met uw hond kunt verblijven en geniet samen van dit prachtige eiland!

2-persoons huisjes Ameland

Gaat u een romantisch weekendje weg, of er even lekker tussenuit met een vriend of familielid? Bekijk het aanbod 2-persoons huisjes op Ameland bij Waddenvakantiehuizen. Dit zijn vaak appartementen die deel uitmaken van een resort. Een groot voordeel hiervan is dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten van het resort. Heerlijk dobberen in het zwembad of ontspannen in de sauna, het is mogelijk als u één van de 2-persoons huisjes op Ameland bij Waddenvakantiehuizen huurt!