Bootdienst Schiermonnikoog

Uw Wadden vakantie begint waar de waddendijk overgaat in het Wad. Bij aankomst in de haven van Lauwersoog kunt u genieten van de bijzondere uitzichten over het, tot UNESCO werelderfgoed uitgeroepen, Waddenzee gebied.

Een beleving op zich is uw goedverzorgde bootreis over het Wad naar het eiland Schiermonnikoog. Hier geniet u van de opgewekte vakantiestemming van reizigers in de salon van de veerboot of eenvoudigweg van de zon, de wind en de zilte zeelucht op één van de ruime zonnedekken van de veerboot.

Uw vakantie naar Schiermonnikoog begint u natuurlijk het liefst goed voorbereid. Het is belangrijk om te weten dat u uw auto niet mee kunt nemen naar Schiermonnikoog. Voor uw bagage zijn bagagewagens aanwezig. Plan uw reis zorgvuldig en houdt rekening met bijvoorbeeld filevorming of wegenonderhoud op uw route.

Voor de bootdiensten naar Schiermonnikoog hoeft u niet te reserveren. Indien u een groepsreis organiseert dan is een reservering wel noodzakelijk. Om de boot spreekwoordelijk niet te missen adviseren wij u tenminste een kwartier voor vertrek van de veerboot aanwezig te zijn.

Op de website van Wagenborg Passagiersdiensten vindt u alle praktische informatie over de bootreis alsmede de tarieven en dienstregelingen. Een aanrader is het boeken van een e-ticket via de website. Dit bespaart u lange wachttijden en draagt zorg voor een ontspannen en voorspoedig verloop van uw reis naar Schiermonnikoog.