Bootdienst Terschelling

Uw vakantie op Vlieland of Terschelling begint feitelijk bij de boottocht vanaf Harlingen. Met uitzondering van de sneldiensten naar de eilanden duurt de reis naar Terschelling of Vlieland langer. Voor u alle tijd op lekker te ontspannen en te genieten van de uitzichten over de Waddenzee.

De bootreis van Doeksen is goed verzorgd, aan boord wordt eten en drinken aan uw tafel bezorgd door de gastvrije medewerkers van Doeksen. Geniet van uw deze comfortabele bootreis en de van de opgewekte vakantiestemming van reizigers in de salon van de veerboot of eenvoudigweg van de zon, de wind en de zilte zeelucht op de buitendekken van de veerboot.

Uw vakantie naar Vlieland of Terschelling begint u natuurlijk het liefst goed voorbereid. Wanneer u met eigen auto naar Terschelling wilt reizen dan is het verstandig uw reis op tijd te reserveren. U dient minimaal 30 minuten voor inscheping aanwezig te zijn, plan uw u reis daarom zorgvuldig en houdt rekening met bijvoorbeeld filevorming of wegenonderhoud op uw route. Het eiland Vlieland is autoluw, uw auto kunt u in Harlingen parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen.

Op de website van Doeksen vindt u alle praktische informatie over de bootreis alsmede de tarieven en dienstregelingen. Een aanrader is het boeken van een e-ticket via de website en het automatisch inchecken met uw smartphone of tablet. Dit bespaart u lange wachttijden en draagt zorg voor een ontspannen en voorspoedig verloop van uw bootreis.