Bootdienst Texel

Uw vakantie op Texel begint feitelijk bij de boottocht vanaf Den Helder. De betrekkelijk korte reistijd naar Texel zorgt ervoor dat het eiland goed bereikbaar is. Ieder uur vaart er een boot, wanneer u met de auto naar het eiland gaat hoeft u niet vooraf te reserveren.

De goedverzorgde bootreis van TESO (Texels Eigen Stoomboot Onderneming) is een beleving op zich. Hier geniet u van de opgewekte vakantiestemming van reizigers in de salon van de veerboot of eenvoudigweg van de zon, de wind en de zilte zeelucht op de buitendekken van de veerboot.

Uw vakantie naar Texel begint u natuurlijk het liefst goed voorbereid. Wanneer u met eigen auto naar Texel reist is ruim voor inscheping aanwezig te zijn. Plan uw u reis daarom zorgvuldig en houdt rekening met bijvoorbeeld filevorming of wegenonderhoud op uw route.

Op de website van TESO vindt u alle praktische informatie over de bootreis alsmede de tarieven en dienstregelingen. Een aanrader is het boeken van een e-ticket via de website. Dit bespaart u lange wachttijden en draagt zorg voor een ontspannen en voorspoedig verloop van uw reis naar Texel.