Weekend Ameland

U bent er even lekker tussenuit met een weekend naar Ameland. Het leven op een eiland is zo anders dan het vasteland dat u het idee heeft in het buitenland te zijn. U geniet van de zilte zeelucht, de weidse uitzichten en brede stranden. Bij Waddenvakantiehuizen is een weekend op Ameland standaard van vrijdag tot maandag. Heeft u een afwijkende aankomst- of vertrekdag? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij verzorgen een aantrekkelijk voorstel op maat voor u!

Weekend Ameland met hond

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u zeker een weekend naar Ameland met uw hond. U vindt bij ons verschillende vakantiehuisjes op Ameland waar huisdieren zijn toegestaan. Dit wordt duidelijk aangegeven op onze website. Kom een weekend naar Ameland met uw hond en maak samen een heerlijke wandel- of fietstocht door het bos, over de duinen of op het strand. Wilt u er liever meer dagen tussenuit? Ook een vakantie op Ameland van een midweek, week of langer is mogelijk bij Waddenvakantiehuizen!

Weekend Ameland 2 personen

Wilt u even lekker weg met uw partner, familielid of goede vriend? Ga dan een weekend naar Ameland met 2 personen! Bij Waddenvakantiehuizen hebben we verschillende accommodaties voor kleine en grote groepen, zoals appartementen, bungalows, landhuizen en villa’s. Voor een weekend op Ameland met 2 personen is een ruim appartement zeer geschikt. Vaak kunt u bij het verblijf gebruikmaken van de faciliteiten van het resort, met onder andere een restaurant, zwembad en speeltuin!

Weekend Ameland huisje

U geniet van alle gemakken van thuis als u een weekend naar Ameland gaat. Uw huisje is voorzien van alle luxe met bijvoorbeeld een vaatwasser, wasmachine en HD tv met dvd-speler. Houd onze last minutes naar Ameland in de gaten voor een aantrekkelijke aanbieding. Bij Waddenvakantiehuizen wordt u compleet ontzorgd. Zo kunt u volop genieten van uw weekend op Ameland in een huisje dat volledig aansluit bij uw wensen. Boek gelijk online en u vindt uzelf binnenkort op dit prachtige eiland!