Weekendje Waddeneiland

U bent er letterlijk en figuurlijk even lekker tussenuit met een weekendje op een Waddeneiland. De omgeving op een eiland is zo anders dan het vasteland dat u meteen een ontspannen gevoel krijgt. Het geluid van de zee en de meeuwen, de geur van het water, het weidse uitzicht… het is een en al genieten! Op een Waddeneiland is er voor iedereen iets te doen; de een gaat fietsen, de ander wandelen en een derde zwemmen. Een vierde gaat bovendien kennismaken met de lokale cultuur door een museum of rijksmonument te bezoeken. Kunt u niet meer wachten? Boek gelijk een weekendje op een Waddeneiland bij Waddenvakantiehuizen!

Weekendje weg Waddeneiland

Bij Waddenvakantiehuizen wordt een weekendje weg naar een Waddeneiland een verwennerij. U vindt bij ons namelijk geheel verzorgde huisjes voor 2 tot wel 20 personen. De verblijven zijn voorzien van alle gemakken, zoals een compleet ingerichte keuken en flatscreen tv. U kunt lekker buiten zitten op het terras of balkon. Zo wordt uw vakantie op Ameland erg comfortabel! Boek een weekendje weg naar een Waddeneiland bij Waddenvakantiehuizen.

Last minute weekendje weg Waddeneiland

U profiteer van een aantrekkelijke prijs met een last minute weekendje weg naar een Waddeneiland. U vindt de aanbiedingen bij Waddenvakantiehuizen eenvoudig online in ons ruime aanbod. Een last minute naar Ameland is behalve voor een weekend ook te boeken voor een midweek of week. Zo wordt uw week, midweek of weekend op Ameland niet alleen comfortabel, maar ook goedkoop! U boekt uw last minute weekendje weg naar een Waddeneiland snel en gemakkelijk bij Waddenvakantiehuizen.

Weekendje Waddeneiland Ameland

Wilt u de paardenreddingboot van dichtbij in actie zien of de vuurtoren ‘Bornrif’ beklimmen? Boek dan een weekendje naar Waddeneiland Ameland! Vanuit uw huisje is de natuur in de vorm van strand, heide, bos of duinen nooit ver weg. Ook kunt u lekker winkelen in één van de gezellige dorpjes en de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd bij een strandpaviljoen. Tijdens een weekendje naar Waddeneiland Ameland zijn de mogelijkheden eindeloos! Bij Waddenvakantiehuizen boekt u uw huisje eenvoudig online.