XTERRA Ameland

1500 meter zwemmen, 37 kilometer mountainbiken en dan ook nog eens 12 kilometer hardlopen? Welkom bij XTERRA Ameland! Deze razend populaire wedstrijd trekt iedere jaar weer de beste sporters van binnen- en buitenland naar het mooiste Waddeneiland van Nederland. En zeg nou zelf, dit wilt u toch ook niet hoeven missen? Gelukkig is hiervan ook geen sprake dankzij het ruime woningaanbod van Waddenvakantiehuizen! Boek ruim van tevoren uw comfortabele bungalow of villa om XTERRA Ameland van begin tot eind mee te maken.

XTERRA Netherlands Ameland

Vanaf 2019 organiseert XTERRA Netherlands op Ameland een jaarlijkse wedstrijd op de data waarop normaal gesproken Tri Ambla plaatsvond. Met een internationale naam en bijbehorend karakter zullen er duizenden mensen op dit populaire evenement afkomen! Wilt u zeker zijn van een plek vlakbij de start- en finishlijn en achteraf heerlijk uit kunnen rusten zonder direct terug naar het vasteland te hoeven? Dan doet u er verstandig aan om op Ameland een huisje te huren bij Waddenvakantiehuizen! Hiermee bent u verzekerd van de beste blik op de wedstrijden van XTERRA Netherlands op Ameland.

XTERRA Ameland sportevenement

De meeste toeschouwers zijn ruim voor aanvang van het XTERRA Ameland sportevenement al aanwezig. Lukt dat u niet of bent u slechts op het laatste moment van deze spannende wedstrijd op de hoogte gebracht? Geen nood! Dankzij een last minute naar Ameland hoeft u van dit spannende sport drieluik geen moment te missen. Bekijk het ruime aanbod van Waddenvakantiehuizen om een woning te vinden die geheel bij uw wensen aansluit. Laat dat XTERRA Ameland sportevenement maar komen!

XTERRA Ameland overnachting

Voor het meemaken van XTERRA op Ameland is een overnachting boeken wel zo handig. Reken daarom vooral op de vele mogelijkheden die Waddenvakantiehuizen u te bieden heeft! En waarom zou u het houden bij één nachtje blijven slapen? U kunt immers uw verblijf verlengen met een ontspannende vakantie op Ameland. Kies allereerst een huisje uit dat een perfecte ligging heeft, zodat uw ideale uitkijkplek te voet te bereiken is. Heeft u al zin in XTERRA Ameland? Uw overnachting is bij Waddenvakantiehuizen zo geboekt!