Ameland huisje

U geniet van een heerlijke vakantie in een Ameland huisje. Net zoals thuis bent u van alle gemakken voorzien, zoals een geheel ingerichte keuken, verwarming en gratis wifi. Bij Waddenvakantiehuizen heeft u de keuze uit verschillende accommodaties die geschikt zijn voor een paar personen of groepen. Zo vindt u bij ons appartementen, bungalows, landhuizen en villa’s. Boek uw Ameland huisje en ervaar de vrijheid op dit prachtige eiland.

Ameland huisje huren

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u eenvoudig online een Ameland huisje huren voor bijvoorbeeld een weekend, midweek of week. Een vakantie op Ameland begint al in Holwerd, waar u de heerlijke zilte zeelucht ruikt. Eenmaal op het eiland geniet u van de weidse uitzichten, brede stranden, gezellige dorpjes en prachtige natuur. Houd onze pagina vakantiehuizen op Ameland in de gaten voor een aantrekkelijke aanbieding. Zo kunt u voor een scherpe prijs op Ameland een huisje huren!

Ameland huisje met hond

Neemt u uw trouwe viervoeter mee op vakantie en bent u op zoek naar een Ameland huisje waar u met hond kunt vertoeven? Deze vindt u bij Waddenvakantiehuizen! Wij hebben een ruim aanbod vakantiehuisjes op Ameland  waar uw hond, kat of konijn welkom is. Dit wordt duidelijk aangegeven op onze website. Door een Ameland huisje met uw hond te huren, kunt u samen genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht. Uw vakantie is pas echt fijn als uw grote vriend ook mee kan!

Ameland huisje huren met zwembad

Vergroot uw vakantieplezier door een Ameland huisje te huren met zwembad. Dit is meestal een appartement dat zich in of dichtbij een resort of hotel bevindt. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, zoals een sauna, zwembad en restaurant. Dit maakt uw verblijf op Ameland zeer aangenaam en comfortabel! Als u een Ameland huisje wilt huren met zwembad, kunt deze eenvoudig online vinden met de handige zoekfunctie op Waddenvakantiehuizen.