Weekendje Ameland

Verwen uzelf met een ontspannen weekendje Ameland. Geniet van de weidse uitzichten, brede stranden en zilte zeelucht. U kunt lekker gaan fietsen en wandelen door de prachtige natuur van de duinen en het bos, of shoppen in één van de vier gezellige dorpjes. Ziet u het al voor zich, heerlijk uit eten bij een sfeervol strandpaviljoen met uitzicht op een spectaculaire zonsondergang? Boek gelijk een weekendje Ameland bij Waddenvakantiehuizen en uw dromen worden waarheid. Bekijk ons ruime aanbod huisjes online!

Weekendje Ameland huisje

Lijkt het u wel wat, een weekendje Ameland? Een huisje is bij Waddenvakantiehuizen is zo geboekt. U vindt bij ons kleinere verblijven, zoals ruime appartementen en bungalows, maar ook grotere accommodaties, bijvoorbeeld luxe landhuizen en villa’s. Zo is er altijd een Ameland huisje dat bij uw wensen past. Als u voor een weekendje Ameland een huisje huurt bij Waddenvakantiehuizen is dat standaard van vrijdag tot maandag. Heeft u een afwijkende aankomst- of vertrekdag? Neem dan gerust contact op voor een voorstel op maat.

Weekendje Ameland met hond

Wilt u een weekendje naar Ameland met uw hond? Dat is zeker mogelijk bij Waddenvakantiehuizen! U vindt bij ons verschillende verblijven waar huisdieren zijn toegestaan. Naast honden zijn ook katten en konijnen welkom. Uw vakantie op Ameland is immers niet compleet zonder uw grote vriend. Geniet samen van de vrijheid en rust op dit prachtige eiland. Boek bij Waddenvakantiehuizen eenvoudig online uw weekendje Ameland met uw hond.

Weekendje weg Ameland

Het begint al als u in Holwerd op de boot stapt, uw weekendje weg naar Ameland. Met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht geniet u van een prachtige boottocht. Uw huisje op Ameland is voorzien van alle gemakken, zodat u de luxe van thuis ervaart. Kijk ook eens bij onze last minutes naar Ameland. Misschien vindt u wel een aantrekkelijke aanbieding! Zo wordt uw weekendje weg op Ameland een genoegen voor uzelf én uw portemonnee. Bij Waddenvakantiehuizen wordt u compleet ontzorgd.